Winkelwagen

Premium Koffie

Als je Wild Coffee drinkt proef je het hooggebergte

In de complexe smaak van Wild Coffee verbergt zich de diversiteit en schoonheid van het hooggebergte van Ecuador. Ontdek nu wat het telen van de bonen op diverse hoogtes met de smaak van koffie doet. Door de enorm rijke bodem van het gebergte in de Andes van Ecuador ontwikkelen de bonen meer smaak en is Wild Coffee met recht een Premium koffie te noemen.

Koffie uit de Andes

De koffie van Wild Coffee wordt op verschillende hoogtes geteeld en geoogst. Iedere hoogte geeft een eigen, unieke smaak aan de koffie. Drink je Wild Coffee, dan proef je de Andes. 

  • Je proeft de frisheid, rauwheid en de enorme verscheidenheid aan aarde.
  • Je proeft de generaties aan ervaring om koffie op hoogte te verbouwen en oogsten.
  • Je proeft de inheemse cultuur aan de selectie van koffiebonen en de manier van branden.

De telers van Wild Coffee gaan generaties terug in ervaring en beheersen de hoogte als geen ander. Door deze ervaring weten zij de zeer volle smaak in iedere druppel koffie te vertalen. Wild Coffee smaakt eerlijk en diep, met het juiste vleugje citrus en een lichte toets van cacao. 

Door de hoogte van de Andes moet iedere boon vechten voor zijn bestaan en deze strijd geeft meer smaak aan de boon, ook dit proef je terug in de Premium koffie van Wild Coffee.

Maak nu voordelig kennis met de smaken van Wild Coffee met de kennismakingspakketten in onze winkel. 3 soorten Wild Coffee filterkoffie of koffiebonen voor slechts € 25,00!